Rachel (Transportplanner)

Rachel is per toeval de transport ingerold. Zo is ze na verschillende baantjes, terechtgekomen in de functie Customer Service Medewerker. Al vrij snel, na ongeveer 3 maanden, is ze intern doorgestroomd naar de functie Transportplanner. In deze functie hield ze zich onder andere bezig met het plannen van de wagens naar Nederland, België en Duitsland, waarbij ze ook zelf het contact had met de klant en offertes opstelde. Doordat er ook Duitse klanten waren, heeft ze haar Duitse taal goed weten te ontwikkelen. Momenteel is Rachel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de rol van Transportplanner.

Rachel heeft onze logistieke test gemaakt, waarin getest wordt op welk logistiek niveau ze zit en waarin haar persoonlijkheid in kaart wordt gebracht. Uit de resultaten blijkt dat Rachel bijna 80% scoort op het onderdeel ‘situatie’, waardoor je met zekerheid kunt zeggen dat ze uitstekend binnen de transport/logistiek past en op het juiste niveau zit.

Rachel is een sociale jongedame, die zich al op jonge leeftijd goed heeft kunnen ontwikkelen. Ze is sterk in het contact met klanten en zet graag dat stapje extra om de klant tevreden te houden. Ze werkt daarbij erg netjes, nauwkeurig en is een harde werker. Zo zal ze altijd doorwerken totdat het werk af is. Rachel vindt het belangrijk dat er goed contact is met collega's en dat er een bepaalde vorm van collegialiteit heerst. Daarnaast heeft ze een voorkeur voor een organisatie die recht door zee is en waarbij ze haar ‘multitasking talenten’ kan laten zien. Uit de gemaakt test blijkt ook dat Rachel vooral heel eerlijk is, resultaatgericht en realistisch.

Rachel is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.      

Werkzaamheden

  • Wegwerken van het papierwerk (delivery notes);
  • Bijhouden van de mailbox;
  • Maken van de routeplanning voor 2/3 dagen (8 bussen per dag) richting Nederland, België en Duitsland;
  • Maken van afspraken met klant met betrekking tot levertijden;
  • Opvragen van foto's voor de monteurs;
  • Opstellen van offertes.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

21

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Duits in woord geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, Outlook)