Wessel (Transportplanner)

Wessel heeft in 2016 zijn mbo opleiding ‘Logistiek Teamleider’ succesvol afgerond. Wessel is na het behalen van zijn diploma aan de slag gegaan als Logistiek Teamleider bij een reclamebureau. In deze rol stuurde hij gemiddeld 15 magazijnmedewerkers aan per dag. Wessel controleert hij dagelijks gemiddeld 50 binnenkomende goederen. Het laden en lossen van voertuigen behoort ook nog tot de werkzaamheden van Wessel. Wessel heeft ruim 5 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt. Helaas zijn er tijdens het covid-19 te weinig werkzaamheden waardoor Wessel zonder werk is komen te zitten. Wessel is nu samen met Extra Talent opzoek naar een nieuwe uitdaging als ‘Transportplanner / Logistiek Planner of Teamleider’.

Dat Wessel flexibel is blijkt uit het feit dat hij makkelijk kan schakelen. Wanneer hij bezig is met een taak en tussendoor een taak krijgt die prioriteit heeft, zal hij de taak met prioriteit eerst afmaken, zodat hij later door kan gaan met zijn andere taak. Wessel is niet bang om zijn mening te geven aan anderen en mensen komen dan ook vaak naar hem toe voor advies en hulp. Hij karakteriseert zichzelf dan ook als een betrouwbaar persoon. Wanneer Wessel een doel voor ogen heeft zal hij daar voor de volle 100% voor gaan.

Wessel is vanaf 1 juni fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

Het dagelijks aansturen van  gemiddeld 15 magazijn medewerkers;
Gemiddeld 200 exemplaren klaarzetten voor de bezorger;
Het registreren van de over uren:
Vrije dagen doorsturen naar de hr afdeling; 
Dagelijks contact  met de order en bezorgafdeling over welke goederen in het magazijn kwamen te staan en over te weinig voorraad; 
Het controleren van gemiddeld 50 binnenkomende goederen per dag;  
Aansturen van de chauffeurs; 
Het laden en lossen van de voertuigen; 
Bij extreme drukte een nachtploeg inschakelen; 
 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

25

Woonplaats

vacature

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel Publisher