Emre (Customer Service Medewerker Export)

Emre heeft meerdere werkervaringen opgedaan in verschillende vakgebieden, van de horeca tot aan de logistiek bij zijn huidige werkgever. De logistiek bevalt Emre goed door de continue beweging en hectiek. Hij wil zich blijven ontwikkelen en is daarom thuis cursussen aan het volgen om zijn ontwikkeling te kunnen stimuleren. Met zijn ervaring als eigenaar van een organisatie waarin hij personenauto’s verhandelde is hij commercieel ingesteld en makkelijk in het onderhandelen en maken van klantcontact. Momenteel werkt Emre binnen de import/export, maar kan zijn kwaliteiten daar onvoldoende uiten. Hij wil een toegevoegde waarde zijn voor een organisatie en is zichzelf daarom breed aan het oriënteren binnen de logistiek.

Emre is een ondernemende jongeman en denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Door zijn ervaring in het handelen van auto’s weet hij zichzelf prima te redden en heeft hij vrijwel alle aspecten en gedragingen van menselijke aard gezien en ervaren. Emre vindt het belangrijk dat hij met plezier werkt, hij zegt namelijk dat wanneer je plezier in je vak hebt, het niets uitmaakt om voor belangrijke vraagstukken wat langer te moeten doorwerken na werktijd. Hij offert graag wat vrije tijd op om niet alleen een collega te helpen, maar om er ook samen sterker uit te komen!

Emre is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Exporteren van goederen buiten de Europese Unie;
  • Opstellen van T1, EX-A en invoices en het verwerken daarvan;
  • Verzorgen van preferentiele zendingen en dual-use zendingen;
  • Contact met klanten door heel Nederland, Noorwegen, Zwitserland, Turkije, China, India en Pakistan;
  • Intern contact met customer service, sales en andere vestigingen. 

Functie

Customer Service Medewerker Export

Leeftijd

28

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits en Turks goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Eigen ERP-systeem en MS Office (Excel, Outlook, PowerPoint en Word)