Elise (Transportplanner)

Elise verwacht in juli de opleiding ‘Planner wegtransport’ succesvol af te ronden. Tijdens haar studie heeft ze 2 stages lopen bij transportbedrijven. Tijdens haar eerste stage heeft ze leiding mogen geven aan 8 chauffeurs, verdeeld over busjes en vrachtwagens. In haar rol als assistent planner heeft ze iedere dag gemiddeld 7 ritten gepland en daarnaast verwerkte ze vrachtdocumentatie. Omdat ze maar 4 dagen in de week kon werken in verband met haar studie werkte Elise 50 uur in 4 dagen. Elise is vanaf juli fulltime beschikbaar voor een volwaardige functie als ‘Transportplanner’.

Elise pakt alles wat collega’s haar vragen direct op, tenzij hetgeen waar zij mee bezig is meer prioriteit heeft. Bij haar eerste stage bedrijf startte ze vaak tegelijk met de chauffeurs de dag hierdoor kon ze merken dat chauffeur meer naar haar toe trokken en voelde het vertrouwd voor de chauffeurs om op haar af te stappen. Als iemand niet helemaal happy was, dan stapte Elise erop af om te vragen wat er aan de hand was. Daarnaast heeft ze op dit moment geen vaste werkplek, omdat ze met flexplekken werken. Elise doet wat er van haar gevraagd wordt en je hoort haar niet. Als je het haar vraagt vind ze het misschien wel fijner om een vaste plek te hebben, maar waar het Elise om gaat is dat ze een leuk bedrijf vind waar ze met veel enthousiasme aan de slag kan.

Elise is vanaf juli 2020 fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie
 € 2.300,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

Het plannen van gemiddeld 10 ritten per dag; 
CRM klantgegevens voor zowel het binnen als het buitenland word verwerkt in het crm systeem; 
Nieuwe klanten binnen halen door 40 à 50 brieven per dag op te stellen en te verzenden. 80% van de verstuurde brieven nemen contact met haar op. 
Laden en -/ lossen. laad en -/ los tijden doorgeven aan de chauffeurs/ klanten;
Het verzendklaar maken van de orders. Zoals labellen.
Ritten klaarzetten en inladen;
Mee met een van de chauffeurs om ervaring in de praktijk op te doen;
Contact met klanten via de telefoon als per mail; 
Verhuispapieren in orde maken. Van adres (via) naar adres. Met eventuele op of-/ aanmerkingen op de orders. Dit zijn er gemiddeld 5 à 6 per dag;
Klantgegevens inscannen en archiveren van 100 dossiers per maand.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

18

Woonplaats

vacature

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

PTV Smartour, Mendrix, Logistic Manager, ACT! MS Office: Word, Excel, PowerPoint: