Manon (Customer Service Medewerker)

Manon is een servicegerichte dame in hart en nieren. Dat heeft zij namelijk 100% bewezen in haar functies als Customer Service Medewerker en als Senior Customer Service Medewerker. Naast het onderhouden van klantcontact heeft zij ook nog eens (intern) contact gehad in het Nederlands, Engels en Duits. Binnen haar senior functie heeft ze kpi’s van haar team gemonitord en gesprekken teruggeluisterd. Aan de hand van het terugluisteren van gesprekken, heeft ze functioneringsgesprekken en feedbackgesprekken gevoerd met medewerkers uit haar team. Na haar werkzaamheden als Customer Service Medewerker is Manon aan de studie lerares basisonderwijs begonnen. Gedurende deze opleiding is ze tot de conclusie gekomen dat ze niet verder wil als lerares, maar weer fulltime aan de slag wil binnen de logistiek!

Manon is een spontane en gedreven jongedame. Wanneer zij voor een functie gaat, zet ze zich daar voor de volle 100% wel in én zet ze graag een stap extra om een gewenst doel te kunnen behalen. Ook is Manon ontzettend flexibel en een 9 tot 5 mentaliteit komt in haar woordenboek niet voor. Ze gaat mee met de stroom van haar collega’s, maar laat haar eigen mening daar wel bij gelden. Als laatste kan Manon niet tegen rommel, ze gaat geordend en gestructureerd aan de slag en stopt niet voordat ze alles afgerond heeft. Dan weet ze ook zeker dat ze niets vergeet!

Manon is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Klachten en klantvragen afhandelen;
  • Ontvangen van gasten;
  • Onderhouden van de sportschool;
  • Verwerken van boekingen;
  • Contact met het hoofdkantoor. 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Venlo

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord en voldoende in geschrift. Spaans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, HeyCom, Citrix en MS Office (Excel, Word, Outlook, PowerPoint en Publisher)