Maria (Logistiek Administratief Medewerker)

Maria is sinds 2 jaar werkzaam als ‘Logistiek Administratief Medewerker’ bij een logistiek dienstverlener. In deze rol verwerkt ze dagelijks 40 à 50 orders per dag via Serac. Daarnaast houdt Maria zich dagelijks bezig met gemiddeld 15 bulkgoederen die retour gaan naar 52 verschillende locaties in Nederland. Maria heeft wekelijks 1 à 2 spoedzendingen die ze verwerkt in het Transsmart systeem. Maria is pas relatief kort in Nederland en beheerst na 2 jaar de Nederlandse taal voldoende in woord en geschrift. Maria is toe aan een nieuwe uitdaging als ‘Logistiek Administratief Medewerk(st)er’ met een uitgebreider takenpakket en daarom is ze nu samen met Extra Talent opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Maria denkt altijd in oplossingen en mogelijkheden, dit blijkt uit het feit dat ze ten alle tijden zo snel mogelijk handelt en zoekt naar een nieuwe manier van sorteren. Zo heeft ze een snellere manier van sorteren gevonden. Door op het reparatienummer te filteren sorteert ze in 2 uur tijd 7 dozen, terwijl het daarvoor 4 dozen in 2 uur tijd waren. Maria heeft er de afgelopen weken het werk van 1,5 persoon extra gedaan, vanwege ziekte en zwangerschapsverlof. Maria vindt een gezonde werkdruk prettig. Op het moment dat haar collega’s gefrustreerd raken, blijft zij rustig nadenken en kijkt naar de juiste oplossing.

Maria heeft één maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto op basis van 40urige werkweek.

Werkzaamheden

Er komen gemiddeld 40 à 50 orders binnen per dag via de website die ze gaat inboeken in Serac en daarna worden verstuurd naar de MAC en IOS afdeling;
Nieuwe reparaties uitpakken, sorteren en inboeken in Serac. Vervolgens wordt dit intern naar de MAC en IOS afdeling; 
Het retourneren van gemiddeld 15 bulkgoederen per dag naar Apple via het systeem GSX;
Het verwerken van 1 à 2 spoedzendingen per week via Transsmart. Dit gaat naar de eind klant;
Het inscannen van 50 inpaklijsten via Serac;
Een kwaliteitsprogramma voor de Topcase naar diverse apple locaties met een vaste vervoerder.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

vacature

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands voldoende in woord en geschrift. Engels, Duits, Russisch en Italiaans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

GSX, Serac, Transsmart, MS Office: Word, Excel