Fabian (Transportplanner)

Fabian is een jongeman met zeer ruime ervaring binnen verschillende vakgebieden. Zo is hij als planner zijnde vooral ervaren in het serviceplannen. Bij zijn eerste werkgever heeft hij namelijk service gepland voor het verhelpen van verstoppingen in het riool, waarbij hij verantwoordelijk was voor 8 wagens en 8 chauffeurs/monteurs. Hierin was het aansturen en instrueren van chauffeurs ontzettend belangrijk. In 2018 heeft hij de opleiding tot Brandweerman afgerond, waarin hij ook zijn BHV, diploma reanimatie en brandbestrijding heeft behaald. Sindsdien is hij in zijn vrije tijd op oproepbasis werkzaam bij de vrijwillige brandweer. Fabian plant momenteel bij zijn huidige werkgever het onderhoud van automaten in, waarbij hij zelf nog wel eens bij moet springen om automaten te repareren en te vullen. Daardoor is Fabian nu latent zoekend naar een volwaardige plannersrol waarin hij niet meer mee hoeft te werken op de vloer.

Fabian is behulpzaam en luistert naar zijn collega’s. Dat is vooral terug te zien in zijn manier van aansturen, waarin hij de meningen van de chauffeurs en monteurs aanhoort en daar waar mogelijk gehoor aan geeft. Hij staat boven de chauffeurs, maar probeert zichzelf niet al te hoog boven de chauffeurs te plaatsen, waardoor hij goed met ze kan communiceren. Fabian gaat recht op zijn doel af en zorgt er voor dat zijn werk aan het einde van de dag af is, zodat hij met een gerust hart naar huis kan. Structuur is daarin een belangrijk punt wat bij hem hoog in het vaandel staat.

Fabian is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Opstellen van een planning voor de technische dienst;
  • Planning verzorgen voor het vullen van automaten;
  • Onderhouden van klantcontact;
  • Bij drukte meewerken bij het vullen. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

26

Woonplaats

Regio Beek en Donk

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, FMIS, Exact, MS Office (Excel, Outlook, PowerPoint en Word)