Aaron (Transportplanner)

Aaron heeft inmiddels 6 jaar ervaring als ‘Logistiek Planner’ bij een logistiek dienstverlener. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het plannen van 80 à 115 persoonsvervoer ritten per dag. Hij was het eerste aanspreekpunt voor zowel de chauffeurs als de klanten als er bijvoorbeeld een kapot voertuig langs de kant van de weg stil stond of vragen van klanten met betrekking tot het wijzigen van de geplande ritten. Aaron is door het faillissement per direct opzoek met Extra Talent naar een nieuwe uitdaging als ‘Logistiek / Transportplanner’.

 

Aaron moest snel kunnen schakelen tijdens verkeersproblemen. Aaron is een hardwerkende man en niks is hem teveel. Zo werkte hij wekelijks tussen de 42 en 44 uur per week, omdat hij zegt zolang het werk niet af is kunnen we niet naar huis. Aaron is 13 jaar bij hetzelfde bedrijf werkzaam geweest. Dit geeft aan dat hij loyaal is tegenover zijn werkgever. Daarnaast was het merendeel op de callcenter afdeling vrouw. Aaron heeft er altijd voor gezorgd dat er een fijne werk sfeer hing op de afdeling. Dit deed hij door in gesprek te blijven met zijn collega’s.

Aaron is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

Het aanmaken van eerste lijns servicedesk tickets en het controleren daarvan. Dit waren er gemiddeld 10 à 20 per dag via Transpas; 
ICT integratie van log system voor een grote klant. Hier is hij 9 maanden mee bezig geweest.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

34

Woonplaats

vacature

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en gechrift

Computervaardigheden

Kampmann, WinTax, Excel, Word