Karlijn (Customer Service Medewerker)

Karlijn heeft ruim 3 jaar ervaring als ‘Customer Service Medewerkster’. In deze rol heeft ze ervaring opgedaan met bijvoorbeeld het controleren van gemiddeld 600 orders per dag tot en met het inschakelen van een vervoerder. Op dit moment is ze door de drukte veelal bezig met het up-to-date houden van de mailbox, zodat klant annuleringen en levertijden tijdig worden gecommuniceerd met de vervoerder en-/ of salesafdeling. Karlijn kan snel schakelen tussen haar werkzaamheden. Zo bekleedde ze haar de vorige werklocatie de functie Customer Service Medewerkster / Accountmanager. Karlijn heeft nu te weinig uitdaging en daarom is ze samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als ‘Customer Service Medewerkster’ met doorgroeimogelijkheden.

 

Door haar enorme leergierigheid, positieve instelling en betrouwbaarheid is Karlijn een fijne collega om mee samen te werken. Zo kreeg ze 6 maanden de tijd om op haar nieuwe werklocatie als volwaardig Customer Service Medewerkster te fungeren. Dit was Karlijn al na 2 maanden. Bovendien kan Karlijn zich makkelijk aanpassen aan de omgeving/ gesprekspartner en heeft zij een oplossingsgerichte instelling. Zo zoekt ze altijd met de klant naar een passende oplossing. Door haar analytische vermogen en stressbestendigheid weet zij  in drukke en chaotische tijden het overzicht te bewaren en haar werk nauwkeurig te doen.

Karlijn heeft een opzegtermijn van één maand en ze heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Gemiddeld 60 mails per dag behandelen van klanten zoals het verwerken van annuleringen of wanneer de bestelling geleverd wordt;
  • Het aanmaken van gemiddeld 20 RMA's . Als er orders defect zijn aangekomen of als een klant een onjuiste factuur heeft ontvangen.
  • Het aanpassen van verkeerd geleverde artikelen in het systeem SAP;
  • Factureren;
  • Wekelijks schakelt ze met andere vestigingen zoals met Bulgarije over ingediende claims. Bulgarije moet dit verder oppakken.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

vacature

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift. Spaans matig in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, MS Office: Word, Excel