Arjen (Warehouse Teamleider)

Arjen is toen hij in Nederland kwam, 14 jaar geleden, via een uitzendbureau de logistiek ingerold. Al snel werd zijn potentie gezien, en binnen een jaar maakte hij promotie van Meewerkend Voorman, naar Logistiek Teamleider. Dit werk heeft hij altijd met veel plezier en enthousiasme gedaan, maar in verband met de centralisatie van het warehouse was Arjen gedwongen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ondertussen heeft Arjen 12 jaar ervaring als volwaardig leidinggevende waar hij zicht niet alleen ontfermde over het aansturen van 6-50 medewerkers, maar hij bij iedere werkgever ook continu nadacht over procesverbeteringen. Door het niet na komen van de gemaakte arbeidsvoorwaarde aan de werkgever zijn zijde, is Arjen op zoek naar een nieuwe functie als (Assistent) Supervisor bij een logistiek dienstverlener.

Arjen is een sociale en spontane medewerker. Zijn teamgenoten zullen zich snel vertrouwd voelen bij hem. Dit heeft deels te maken met het feit dat Arjen het belangrijk vind om waardering te tonen naar zijn medewerkers. Je hoort van hem wanneer iemand zijn werk goed doet, maar omdat Arjen rechtvaardig is zal je ook van hem horen wanneer iets niet goed is gegaan. Uiteindelijk staat teamwork bij hem voorop, en probeert hij alle koppen dezelfde richting op te laten kijken. Tot slot is Arjen zeer nauwkeurig en staat efficiëntie altijd hoog in vaandel; dit maakt dat hij in de afgelopen 13 jaar altijd zijn deadlines haalt.

Arjen is per direct beschikbaar, staat open voor ploegen en hij heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand excl. toeslagen.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het luchtvracht warehouse in de rol van Supervisor;
  • Dagelijkse aansturen van 4 teamleiders en 40 warehousemedewerkers;
  • Aansturing over de afdelingen:
    • Controle departement;
    • Douane departement;
  • Verantwoordelijk voor de planning welke gebaseerd werd op de verwachte drukte;
  • Waar nodig opmaken van T1 formulieren en contact onderhouden met de Douane; 
  • Eindverantwoordelijk voor de in gebruik zijnde werk apparatuur.  

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

50

Woonplaats

Hilversum

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Pools uitstekend in woord en geschrift. Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Centric, Locus, PKMS, Red Praire, Syntess Atrium, ATREA, AFAS, Microsoft Office Pakket.