Anne (Logistiek Administratief Medewerker)

Anne is een Logistiek Administratief Medewerker met 3 jaar ervaring. Hier heeft zij ervaring opgedaan met het invoeren van orders, verzendklaar maken van goederen en het controleren van inkomende en uitgaande goederen. Vervolgens heeft zij de kans gekregen om in de zorg aan de slag te gaan, hier heeft zij ook haar opleiding voor gehaald. Echter is er momenteel niet genoeg werk voor een fulltime baan en mist zij de logistieke sector. Daardoor is Anne op zoek naar een functie waar zij zowel administratief als fysiek werk kan verrichten en fulltime aan de slag kan.

Anne werkt hard en gestructureerd. Iets wat dagelijks goed van pas komt in haar administratieve werkzaamheden. Dit bespaart kosten en tijd. Verder is zij een proactieve dame die werk zoekt wanneer het rustig is omtrent haar eigen werkzaamheden. Zo inventariseert zij in het team waar ondersteuning nodig is. Dit bevordert niet alleen teamprestaties maar ook de teamspirit.

Anne heeft een salarisindicatie van € 1.800,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek en een opzegtermijn van één maand.  

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het verzorgen van ouderen en minder validen. 

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office en SAP.