Dirk (Supply Chain Planner)

Dirk is een professionele jongeman met een mbo diploma als Manager Transport en Logistiek op zak en meer dan 4 jaar werkervaring in de logistiek. Tijdens zijn stages is hij aan de slag gegaan als Expediteur wegtransport en als Binnenlandplanner. Na zijn stage was de organisatie overtuigd van zijn vaardigheden en kreeg hij op jonge leeftijd de baan als Binnenlandplanner aangeboden. Hier werd hij verantwoordelijk voor de transportplanning (wegtransport) in de regio Westland, waarbij hij gemiddeld 25 wagens per week plande op basis van een korte termijnplanning/minutenplanning met producten uit de AGF-sector. Daarnaast onderhield Dirk contact met klanten en was hij schakel tussen klant, teler en chauffeur om de efficiëntie en effectiviteit van de planning te waarborgen. In zijn meest recente functie als Supply Chain Planner is hij verantwoordelijk voor de voorraadplanning en baseert hij zijn planning op basis van demand- en productieplanning. Dirk verwerkt bestellingen van grote internationale retailers en schakelt met de interne afdelingen, zoals Sales, om de leveringen te stroomlijnen. Echter mist hij het snelle schakelen en de problemsolving die voorkomt in de logistiek. Hierdoor is hij op zoek naar een functie als Transportplanner, waar zijn liefde voor het vak weer tot zijn recht komt.

Dirk is een sociale en communicatief vaardige young professional. Hierdoor weet hij zich makkelijk kenbaar te maken en duidelijkheid te scheppen richting zowel zijn collega's als klanten. Doordat hij erg stressbestendig is weet hij zijn hoofd koel te houden onder alle omstandigheden, wat maakt dat hij andere mensen hier in mee kan nemen. Daarnaast is hij flexibel en nauwkeurig, waardoor hij ook buiten standaard werktijden zijn werk op een nette manier afmaakt.

Dirk heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het verwerken van bestellingen omtrent zowel Duitse als Nederlandse retailers;
  • Aanhouden van voorraad omtrent AGF producten en het leveren van producten op basis van demand planning;
  • Verantwoordelijk voor de voorraadplanning, mede aansturen van productieplanning;
  • Contact onderhouden met interne afdelingen, waaronder Sales, en de klanten;
  • De schakel tussen teler, pakstations, klant en vervoerder.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

23

Woonplaats

Vlaardingen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels, uitstekend in woord en geschrift. Duits, goed in woord en geschrift. Frans, matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Outlook, Excel, Powerpoint), Dynamics, SAP, Fris, Ortec, PTV en Talis/Tans.