Jaap (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Jaap is een ervaren sales tijger te noemen met zijn commerciële ervaring binnen verschillende vakgebieden. Zo is hij onder andere actief geweest binnen de keukenbranche, horeca en de logistiek. Binnen de logistiek heeft Jaap ervaring met het warm en koud bellen van prospects, het adviseren en offreren van klanten en het afhandelen van klachten. Vorig jaar heeft Jaap de keuze gemaakt om parttime bij zijn huidige werkgever te gaan werken en daarnaast een jonge horecaonderneming voor 16 uur in de week naar een hoger niveau te tillen. Helaas hield de functie bij de horecaonderneming voor hem op en is hij nu op zoek naar een nieuwe functie voor 40 uur per week. Jaap ambieert een leidinggevende of commerciële functie binnen de logistiek.

Jaap is een spontane man. Hij beschikt over natuurlijk overwicht, wat zijn leidinggevende skills ten goede komt. Zo is hij bij zijn huidige werkgever ook plaatsvervangend teamleider geweest. Jaap beschikt over een kritische blik, waarmee teamprestaties kunnen worden verbeterd. Met zijn commerciële instelling en ervaring is hij een echte aanwinst voor uw organisatie!

Jaap is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Organisatie naar een hoger niveau tillen op het gebied van inkoop, verkoop, commercie en menusamenstelling;
  • Trainen en opleiding van (nieuw) personeel;
  • Warme en koude acquisitie (telefonisch als op de baan);
  • Werven van nieuwe klanten;
  • Meewerken in de keuken. 

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

51

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift. Frans matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, Salesforce en MS Office (Excel, Outlook en Word)