Amy (Logistiek Administratief Medewerker)

Amy is een Logistiek Administratief Medewerker met ruim 10 jaar ervaring. Na het afronden van haar opleiding is zij per toeval de logistiek ingerold als Logistiek administratief medewerker bij een grote logistiek dienstverlener. Hier heeft zij de data-entry verzorgd, vrachtdocumenten gecontroleerd en chauffeurs ontvangen. Met een uitstap naar een eigen onderneming is zij vervolgens bij haar huidige werkgever terecht gekomen als Administratie medewerker/Service planner. Zo heeft zij hier routes en monteurs ingepland, klantvragen beantwoord en offertes en facturen opgemaakt opgevolgd. Doordat zij na 5 jaar de klappen van de zweep kent is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Administratief Medewerker waar zij zich verder kan ontwikkelen.

Amy is een nauwkeurige dame die haar werk goed organiseert. Zij komt het best tot haar recht in een logistieke omgeving waar de hectiek van de dag de invulling van haar werkzaamheden bepaalt. Zij heeft haar hard op de tong liggen en is niet bang om collega’s of chauffeurs te vertellen waar het op staat. Dit resulteert in erin dat collega’s graag met haar samenwerken omdat zij bij Amy altijd weten waar zij aan toe zijn.

Amy is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden binnen de organisatie; 
  • Inplannen van routes en monteurs voor onderhoud en reparaties;
  • Telefonisch beantwoorden van klantvragen;
  • Verwerken en controleren van de uren van monteurs; 
  • Opstellen van prijsopgaven en offertes; 
  • Administratief verwerken van werkzaamheden.
  • Opstellen en opvolgen van facturen.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

34

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office en SAP.