Arno (Logistiek Coördinator)

Arno is een breed inzetbare kracht binnen de logistiek. Dit doordat hij ruim 40 jaar ervaring heeft als ondernemer in de transportsector. Arno is begonnen als auto- en vrachtwagen monteur, waarin hij beurten en reparaties heeft uitgevoerd. Vervolgens is hij aan de slag gegaan als Chauffeur en begon hij met assisteren op de transportplanning. Daaropvolgend is Arno bedrijfsleider geworden bij een locatie in Son en Breugel, waarin hij de volledige transportplanning verzorgde en zo’n 20 medewerkers heeft aangestuurd. Naast deze werkzaamheden was Arno ook verantwoordelijk voor het verzorgen van de op- en overslag van diverse goederen in het magazijn en de administratie daarvan. In 2015 is de organisatie een grote klant verloren, waardoor het ophield. Daardoor is Arno de vrachtwagen in geklommen en doet dat nog tot op heden. Arno is toe aan vastigheid en is daardoor op zoek naar afwisselende functie binnen het transport of de logistiek.

Arno is een ‘’Pietje Precies’’ en houdt van orde en netheid. In zijn eigen magazijn zorgde hij ervoor dat alles van de grond was, zodat er goed gereden kon worden met de palletwagens en dat zorgt natuurlijk weer voor efficiëntie. Hij kan goed werken in teamverband, maar vindt het ook prettig om op zelfstandige wijze zijn eigen ding te doen. Arno is makkelijk in omgang en vindt het prettig in de communicatie wanneer je weet wat je elkaar hebt.

Arno is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Rijden van ritten binnen Nederland en Duitsland.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

59

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift. Frans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Outlook en Word)