Nikki (Customer Service Medewerker)

Nikki is een jongedame met een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Management. Ze heeft inmiddels een jaar ervaring met het voeren van klantcontact met een licht commercieel aspect. Ze staat klanten te woord en gaat van daaruit de behoefte in kaart brengen. Aan de hand van het opstellen van een offerte gaat Nikki de klant een aanbod doen en stelt dat waar nodig nog bij. Helaas gooit Covid-19 roet in het eten en wordt haar contract per 1 november niet verlengd.

Nikki heeft onze Harver TalentenPitch van Extra Talent Logistiek gemaakt. Hieruit komt naar voren dat Nikki goed binnen de logistiek past, omdat ze snel kan schakelen en de hectiek binnen de logistiek haar goed af gaat. Ook komt hier naar voren dat ze in haar omgang met klanten gericht is op service en daarbij in gaat op de behoefte van de klant.

Nikki is een goedlachse jongedame die graag het overzicht bewaart. Plannen en organiseren zit in haar tweede natuur, wat ze tijdens haar stages en werkervaring ook heeft kunnen laten zien en waar ze veel mee in aanraking is gekomen gedurende haar opleiding. Nikki gaat nauwkeurig te werk en houdt van een heldere communicatie.

Nikki is per 1 november beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verwerken van inkomende groepsreserveringen op het gebied van hotelkamers en bijeenkomsten;
  • Intern communiceren van activiteiten middels sheets en draaiboeken;
  • Verantwoordelijk voor het behalen van gebudgetteerde omzetten;
  • Behoeftes van klanten in kaart brengen en aan de hand daarvan offertes opstellen;
  • Contact met klanten per mail en per telefoon. 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Outlook, Word)