Achmed (Customer Service Specialist)

Alae-Eddine is een jongeman die ruim twee jaar ervaring heeft als Customer Service Medewerker. Na het succesvol afronden van zijn hbo opleiding Marketing en Business Management is hij aan de slag gegaan als Accountmanager. Hier heeft hij al direct kunnen proeven hoe belangrijk het is om door juist relatiebeheer, omzet te generen. Op dit moment is Alae-Eddine werkzaam bij een grote internationale logistieke dienstverlener in de rol van Customer Service Medewerker. Binnen deze functie staat hij dagelijks telefonisch als zowel via de mail in contact met klanten en vervoerders. Hij verwerkt de order aanvrgen, controleert de status van de zendingen en zoekt complexe vraagstukken uit. Daarnaast heeft hij contact met externe vervoerders, met betrekking tot het plaatsen van orders en maakt hij de inbound planning (hierbij rekening houdend met verschillende tijdsloten). Omdat Alae-Eddine op dit moment meer uitdaging zoekt binnen zijn huidige werkgever is hij samen met Extra Talent op zoek naar uitdagende functie waar hij zijn kennis en ervaring kan toepassen.

Alae-Eddine is rustige jongeman die je niet warm krijgt van een klant die belt dat hij zijn levertijd niet gaat halen, juist omgekeerd! Alae-Eddine is iemand die juist in oplossingen denkt, nee kan niet staat niet in zijn woordenboek. Hij zal daarin altijd een oplossing proberen te bedenken in samenspraak met de klant of chauffeurs. Daarnaast is hij accuraat en zal hij altijd kritisch naar zijn werk kijken en dit zorgt ervoor dat Alae-Eddine een aanwinst is voor elke logistieke organisatie.

Alae-Eddine heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand op basis van een 40 uur.

Functie

Customer Service Specialist

Leeftijd

27

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Powerpoint)