Annelies (Logistiek Coördinator)

Annelies is een jongedame met al ruim vier jaar ervaring binnen de logistiek. Nadat ze haar opleiding manager Transport & Logistiek heeft afgerond is Annelies aan de slag gegaan als Logistiek Service Coördinator. Annelies was hier verantwoordelijk voor het coördineren en inplannen van het transport. Ze was hier veel in contact met transporteurs en het warehouse. Hierin bewaakte zij de levertijden en was ze bezig met het opmaken van CRM’s. Daarna maakt ze de overstap naar haar huidige werkgever waar ze werkzaam is als Customer Service Medewerkster. In deze rol is ze vooral bezig met het opstellen en verwerken van binnenkomende orders. Ze staat hier dagelijks telefonisch en via de mail in contact met de vaste en sporadische klanten. Annelies is daarnaast ook bezig met het opstellen van de expeditie planning. Omdat Annelies de uitdaging binnen haar huidige functie mist, is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende baan binnen de logistiek. Met voorkeur als Logistiek Coördinatorr of Outbound Planner.

Annelies is een vriendelijke leergierige jongedame. Daarnaast is zij leergierig aangelegd en wilt ze zichzelf graag blijven ontwikkelen. Dit heeft ze bewezen doordat ze bij haar huidige werkgever een volledig nieuw ERP-systeem zichzelf eigen heeft gemaakt. Tevens is Annelies communicatief erg sterk waardoor ze goed kan schakelen en levelen met verschillende transporteurs en klanten. Annelies is flexibel zowel in werkzaamheden als in werktijden.

Annelies heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opstellen en verwerken van orders (60/70 orders per dag);
  • Baliedienst;
  • Bonnen opmaken (laadopdrachten maken en deze communiceren met het warehouse);
  • In contact met klanten via de mail en telefonisch;
  • Klachten afhandelen;
  • Expeditieplanning opmaken, om zo te kijken of er in het traject nog Value Added Logistics zitten. Zo ja deze ook verwerken en oplossen;
  • In contact met personeelsplanning.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

27

Woonplaats

Overzande

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Powerpoint)