Cindy (Customer Service Medewerker)

Cindy is een dame met brede ervaringen in haar carrière. In 2008 heeft ze haar Hbo Bachelor Commercieel Management afgerond. In haar ervaringen heeft ze veel in contact gestaan met klanten en daarin haar talen kunnen benutten. Vorig jaar is Cindy aan de slag gegaan als Customer Service Advisor, waarin ze veel administratieve handelingen deed en daar wat klantencontact bij had. Gedurende die functie kwam Cindy erachter dat ze graag in contact staat met klanten en dat meer terug wil zien in haar functie. Bij haar laatste werkgever was ze verantwoordelijk voor het aanleggen van de Masterdata in SAP. Ook in deze functie kwam Cindy erachter dat ze liever een functie bekleed waarin ze in contact staat met klanten, chauffeurs, interne- en externe afdelingen als een spin in het web. Daarom is Cindy nu zoekend en ambieert ze een functie als Customer Service Medewerker, waarin ze ook haar talenkennis kan benutten.

Cindy is een vrolijke en goedlachse dame. Ze is nieuwsgierig, wat in haar probleemoplossende vermogen ten goede komt. Ze is een ondernemend persoon en zit daarom ook niet graag stil. Dat is iets wat in de hectische logistieke wereld goed van pas komt. Ze is positief ingesteld en regelt graag, wat ook terug komt als rode draad in haar cv. Met Cindy’s persoonlijkheid en ervaringen op diverse gebieden is ze een echte aanwinst voor uw organisatie!

Cindy is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • In SAP de Masterdata aanleggen en onderhouden voor klanten, materialen, prijzen en condities;
  • Purchase Orders aanmaken en goederenontvangsten boeken;
  • Checken van de maandelijkse open Purchase Orders en prijzen afstemmen met Sales Offices;
  • Aanmaken van nieuwe materialen in SAP om deze vervolgens in productie te plannen;
  • Monitoren data transfer op dagelijkse basis tussen EPS/CBS, 3rd party suppliers en interne klanten. 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

46

Woonplaats

Regio Sittard

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Frans en Duits goed in woord en geschrift. Spaans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, ERP, SRM, Exact Online, Sharepoint en MS Office (Excel, Outlook en Word)