Ilse (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Ilse is sinds 2018 werkzaam als ‘Commercieel Medewerker Binnendienst’. In haar vorige rol heeft ze ervaring opgedaan met bijvoorbeeld het invoeren van gemiddeld 100 orders per dag verdeeld over transportorders en productieorders tot en met het telefonisch contacteren van een vervoerder over laad-en lostijden. Op dit moment is ze door de drukte veelal bezig met het up-to-date houden van de mailbox, zodat klant annuleringen en levertijden tijdig worden gecommuniceerd met de vervoerder en-/ of productieafdeling. Ilse kan snel schakelen tussen haar werkzaamheden. Ilse heeft nu te weinig uitdaging en daarom is ze samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als ‘Customer Service Medewerkster / Commercieel Medewerker Binnendienst’.

Door haar enorme leergierigheid, positieve instelling en betrouwbaarheid is Ilse een fijne collega om mee samen te werken. Bovendien kan Ilse zich makkelijk aanpassen aan de omgeving/ gesprekspartner en heeft zij een oplossingsgerichte instelling. Zo zoekt ze altijd met de klant naar een passende oplossing. Door haar analytische vermogen en stressbestendigheid weet zij in drukke en chaotische tijden het overzicht te bewaren en haar werk nauwkeurig te doen. Daarnaast is het een echte doener. Mocht ze ergens niet uitkomen dan stapt ze direct af op een van haar collega’s.

Ilse heeft een opzegtermijn van één maand en ze heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Inboeken van orders 20 via het eigen systeem ,
  • Het printen van labels;
  • Pakbonnen opstellen en uitdraaien;
  • Het opstellen van facturen;
  • Het eerste aanspreekpunt voor ontbrekende documentatie, vragen over laad- en lostijden en het beantwoorden van vragen over facturaties per telefoon en via de mail.
  • Het archiveren van documentaties;
  • Baliemedewerkster voor chauffeur.

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

29

Woonplaats

vacature

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact, MS Office: word en excel