Yasmine (Teamleider)

Yasmine heeft in 2018 de mbo-4 opleiding Management Transport & Logistiek afgerond. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen als ‘Stagiair Assistent Teamleider’. Na het behalen van haar diploma is Yasmine begonnen als ‘Assistent Teamleider Logistiek’ en binnen een half jaar doorgegroeid tot ‘Teamleider Logistiek’. In deze rol stuurt zij 50 orderpickers aan en is zij 90% werkzaam op de vloer en 10% van een dag verricht zij administratieve werkzaamheden zoals het registreren van de uren of het verwerken van verlofaanvragen. Yasmine heeft gemerkt dat haar passie meer ligt bij het administratieve deel van haar functie en het telefonisch te woord staan van klanten. Yasmine is nu samen met Extra Talent op zoek naar een fulltime baan als ‘Logistiek Administratief / Customer Service Medewerker’.
 
Yasmine heeft een open en spontane uitstraling waardoor zij een vertrouwd gevoel creëert bij haar gesprekspartner. De orderpickers stappen snel op haar af, zodra ze een vraag hebben zowel privé als op zakelijk vlak. Yasmine zorgt ervoor dat zij zich geen nummertje voelen en dit doet ze door af en toe een gesprek aan te gaan met een van de orderpickers. Yasmine werkt momenteel in 2 ploegen. Ze heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Een aantal uren per week extra werken is voor haar geen probleem, maar haar voorkeur gaat uit naar ‘gewone’ dagdiensten te werken.
 
Yasmine heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.
 

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor de aansturing van 50 collega’s verdeeld onder order pickers;
Collega’s wijzen op de veiligheidsmaatregelen zodat de veiligheid gewaarborgd wordt;
De orde en netheid binnen het bedrijf waarborgen en mensen indien nodig erop aanspreken;
Uren-/ en verlofregistratie van de medewerkers verwerken via Visma;
Aan het einde van haar dienst bespreekt zij samen met degene die haar dienst overneemt welke aandachtspunten er zijn;
Bijwonen van sollicitatiegesprekken, evaluatie en verzuimgesprekken voeren;
Nieuwe medewerkers rondleiden en inwerken.

Functie

Teamleider

Leeftijd

27

Woonplaats

vacature

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Visma, MS Office: Word, Excel en PowerPoint