Olivia (Baliemedewerker Logistiek)

Olivia is een dame met logistieke ervaring, gericht op administratieve werkzaamheden en het contact met chauffeurs. Zo heeft Olivia onder andere ervaring met het checken en meegeven van verschillende documenten. Ook het oplossen van problemen van chauffeurs is Olivia niet vreemd. Haar logistieke functie hield in 2018 op. Vervolgens is Olivia voor twee jaar gaan werken in de cafetaria van haar man om haar Nederlandse taal bij te spijkeren. Nu is Olivia werkzaam in een administratieve functie waar ze helaas niet meer dan 16 uur werk krijgt. Daarom is Olivia nu zoekend naar een fulltime functie binnen de logistiek.

Olivia is een positieve en vrolijke dame. Ze is erg behulpzaam en sociaal, zo zal ze haar collega’s altijd vragen hoe het met ze gaat en waar ze kan helpen, doet ze dat. In communicatie blijft Olivia zakelijk naar bijvoorbeeld chauffeurs toe en draait niet om de hete brei heen. Binnen haar administratieve werkzaamheden is Olivia heel nauwkeurig en gaat voor extra controle, ze beseft zichzelf namelijk dat een klein foutje grote problemen kan veroorzaken.

Olivia heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Bijhouden van de mailbox;
  • Communiceren van certificaten van producten per mail naar klanten;
  • Productiedocumenten controleren en invoeren;
  • Nakijken van facturen;
  • Opstellen van handboeken voor medewerkers, gericht op werkzaamheden en bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen. 

Functie

Baliemedewerker Logistiek

Leeftijd

30

Woonplaats

Regio Geleen

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels en Russisch uitstekend in woord en geschrift. Frans uitstekend in woord, voldoende in geschrift. Italiaans matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Stream Software en MS Office (Excel, Outlook, Word en PowerPoint)