Imara (Baliemedewerker Logistiek)

Imara is een dame met ervaring aan de chauffeursbalie. Bij haar haar huidige werkgever en haar vorige werkgever heeft ze deze werkzaamheden met regelmaat in een combi-functie uitgevoerd. Ze communiceert vrij gemakkelijk met chauffeurs, omdat zij meerdere talen beheerst. Naast haar Nederlands, Engels en Russisch verstaat ze ook nog de Franse en de Duitse taal. Hiermee kan Imara zichzelf een echt talenwonder noemen. Naast de administratieve werkzaamheden die ze uitvoert, is Imara erachter gekomen dat de chauffeursbalie écht haar ding is wegens de hectiek en de stress. Imara is latent zoekend naar een functie waarin zij haar Russische taal kan gebruiken en ambieert een functie als Medewerker Chauffeursbalie.

Imara is een spontane dame. Door haar talenknobbel spreekt ze meerdere talen en dat maakt haar communicatief sterk. Ze is graag in gesprek en vindt het leuk om veel in contact te staan met mensen. Werkdruk en stress zijn twee elementen die haar goed passen en waarin ze zichzelf goed weet te ontplooien. Met Imara haar ervaring en persoonlijkheid is ze een echte aanwinst voor uw organisatie!

Imara heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Ontvangen, aansturen en begeleiden van chauffeurs aan de chauffeursbalie;
  • Meegeven van de juisten documenten aan chauffeurs;
  • Aanmaken van documenten van chauffeurs, waaronder cmr's;
  • Registreren van chauffeurs aan de chauffeursbalie;
  • SAP accounts support;
  • Inboeken van goederen.

Functie

Baliemedewerker Logistiek

Leeftijd

32

Woonplaats

Regio Geleen

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Russisch uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, AutoCAD, MathCAD en MS Office (Excel, Outlook, Word en PowerPoint)