Anne (Baliemedewerker Logistiek)

Anne is een jonge dame met inmiddels bijna 2,5 jaar ervaring binnen de logistiek in een combinatiefunctie. Zo doet Anne op dit moment administratieve werkzaamheden en ontvangt ze klanten en chauffeurs vanuit de balie. Binnen deze functie stuurt ze chauffeurs aan, stelt cmr’s op en ondertekent ze. Van huis uit is Anne drietalig opgevoed, waardoor ze de Nederlandse, Poolse en Duitse taal goed beheerst. Er zijn meerdere momenten op een dag waarin Anne niets te doen heeft en niet wordt uitgedaagd, zij helpt collega’s dan vooruit voor zo ver ze dat kan. Dit heeft ze al meerdere malen aangekaart bij haar werkgever, maar helaas wordt er niets mee gedaan. Daarom is Anne nu latent zoekend naar een nieuwe functie binnen de logistiek.

Anne is een sociale jongedame en behandelt haar klanten en de chauffeurs met respect. Communicatie staat bij haar hoog in het vaandel, waardoor er zo min mogelijk ruis op de lijn ontstaat. Binnen haar huidige functie heeft Anne ontdekt dat ze goed haar mannetje staat wanneer het gaat om communicatie met chauffeurs. Ze is direct in haar communicatie en draait daarmee niet om de hete brei heen.

Anne heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Receptiewerkzaamheden, waaronder het ontvangen van chauffeurs en klanten aan de balie;
  • Chauffeurs wegwijs maken op het terrein vanuit de balie;
  • Invullen en ondertekenen van cmr's;
  • Ontvangen van klanten;
  • Vragen van klanten beantwoorden in het Pools en in het Nederlands. 

Functie

Baliemedewerker Logistiek

Leeftijd

25

Woonplaats

Regio Sittard

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Pools uitstekend in woord en geschrift. Duits en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

.