Bart (Expediteur)

Bart is een jongeman met zijn hbo-diploma in de richting van Business Administration op zak. Daarnaast heeft Bart ruim twee jaar werkervaring binnen de logistiek bij een grote logistiek dienstverlener. Binnen zijn huidige functie boekt hij transporten en heeft hij het contact met de vervoerders. Ook monitort Bart de lopende transporten. Bij het boeken van een transport werkt Bart met veelal vaste prijzen, maar probeert daarin wel te onderhandelen om zo een zo hoog mogelijke marge te genereren. Momenteel mist Bart uitdaging binnen zijn functie. Daarom is Bart latent zoekend naar een functie in het transport.

Bart is een kritische jongeman, hij gaat graag de onderhandeling aan en is van mening dat het geen dat hij inkoopt altijd goedkoper kan. Zo wil Bart nergens te veel voor betalen. Bart is een harde werker en prettig in omgang. Hij kan het met iedereen goed vinden en is daarmee ook collegiaal te noemen.

Bart heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Boeken van transporten aan de hand van aanvragen van klanten;
  • Monitoren van lopende transporten;
  • Contact met vervoerders;
  • Contact met klanten;
  • Administratief verwerken van opdrachten;
  • Consolideren van zendingen met het oog op een zo hoog mogelijke marge.

Functie

Expediteur

Leeftijd

26

Woonplaats

Regio Sittard

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, ERP, WMS, TMS en MS Office (Excel, Outlook en Word)