Anne (Logistiek Administratief Medewerker)

Anne is een dame met aardig wat administratieve ervaring. Momenteel werkt Anne in de rol van Inkoop Assistent, waarin zij nauw met leveranciers in contact staat. Daarnaast verzorgt Anne de administratieve afhandeling van de inkooporders en de leveringen. In november 2019 is Anne gestart met deze functie ter vervanging van een collega. Inmiddels is haar collega weer aan het werk en zal het voor Anne helaas aflopen bij haar huidige werkgever. Daarom is Anne nu zoekend naar een parttime functie als Administratief Medewerker.

Anne is een hele vrolijke dame, wat haar makkelijk maakt in omgang. Zo maakt zij gemakkelijk contact en heeft een open houding. Anne kan snel schakelen en houdt van hectiek. In haar werkzaamheden kan ze goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig. Wanneer Anne niet weet wat ze moet doen, zal ze dat aan een collega vragen en niet zomaar wat aan rommelen. Dat maakt haar nauwkeurig in haar werkzaamheden.

Anne heeft een opzegtermijn van drie weken en een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Rapportages maken van de voorraden;
  • Nakijken van leveringen;
  • Contact (onder)houden met leveranciers;
  • Nakijken van pakbonnen en checken of de juiste documenten bij buitenlandse zendingen zitten;
  • Nakijken van facturen. 

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

45

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft AX