Stan (Transportplanner)

Stan heeft sinds 2017 zijn hbo-diploma Logistiek en Economie op zak. Gedurende zijn studie heeft Stan een tussenjaar genomen waarin hij ervaring heeft opgedaan als Assistent Transportplanner. Binnen deze functie is Stan in aanraking gekomen met het in- en verkopen van zo’n 60 ritten per dag. Vervolgens is Stan af gaan studeren en na het behalen van zijn diploma aan de slag gegaan als Transportplanner bij zijn huidige werkgever. Dagelijks verzorgt Stan de truckplanning voor zo’n 20 tot 50 containers per dag. Door een mismatch met het management is Stan zoekend naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek.

Stan is een rustige man. Dat uit zich vooral in de orde die hij in zijn werk houdt, zodat hij het overzicht goed kan bewaren en secuur te werk kan gaan. Stan weet zichzelf goed uit te drukken en is goed in het contact met klanten en chauffeurs. Het tempo en de werkdruk mogen van Stan aardig hoog zijn, omdat dat hem scherp en gedreven houdt. Dat zegt dan ook over Stan dat hij goed in de logistiek of het transport uit de voeten kan.

Stan is per 1 december beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Plannen van 20 tot 50 containers per dag;
  • Rekening houden met rijtijden, pauzetijden en nachten;
  • Juiste chassis met de juiste container plannen;
  • Zo optimaal mogelijk plannen en zorgen voor zo min mogelijk lege ritten;
  • Contact met chauffeurs en monitoren middels track & trace;
  • Aansturen van chauffeurs. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

30

Woonplaats

Regio Heerlen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

TMS en MS Office (Excel, Outlook, Word en Powerpoint)