Alanah (Customer Service Medewerker)

Alanah heeft altijd 2 passies gehad betreft werk: Media en Logistiek. Wegens haar grootste passie in de Media, besloot zij in deze richting te beginnen. Echter, na het afronden van haar studie en enige werkervaring te hebben op gedaan, merkte zij dat er in deze branche weinig mogelijkheden zijn. Daarom besluit Alanah nu om verder te gaan met haar tweede passie. Als tussenjaar heeft zij al 1.5 jaar ervaring kunnen opdoen binnen de logistiek als Medewerker Planbalie. Tijdens deze baan stond zij chauffeurs te woord en loste zij leveringsproblemen op. Daarnaast heeft zij in haar laatste baan ook planningservaring op gedaan en  zou zij dit graag willen toepassen in een logistieke uitdaging. In al haar banen stond zij altijd nauw in contact met collega’s en klanten, waardoor ze goed heeft kunnen werken aan haar communicatie vaardigheden. Alanah staat open voor functies zoals: Junior Planner, Customer Service Medewerker of een andere Logistiek Administratieve functie. 

Tijdens haar opleiding heeft Alanah veel geleerd over projectmanagement. Naast dat zij dit leuk vind, komt dit ook goed van pas binnen de logistiek. Ze leidt graag alle logistieke processen in goede banen. Verder is Alanah een medewerker die niet graag stil zit en altijd pro-actief aan het werk is. Ze is een snelle leerling, wat ook te concluderen valt uit haar vorige baan: deze was eigenlijk tijdelijk, maar na 3 maanden kreeg zij al een contract aangeboden. Tot slot is Alanah iemand die niet over zichzelf laat heen lopen en stevig in haar schoenen staat. Ze is zich bewust van haar kwaliteiten en is gemotiveerd om deze in te zetten bij haar nieuwe werkgever.

In overleg is Alanah per direct beschikbaar en haar salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand. Echter is Alanah haar grootste drijfveer om te kunnen ontwikkelen, waardoor haar indicatie bespreekbaar is. Alanah is gewend om voor haar werk grotere afstanden te rijden, en haar reisbereidheid is 45-50 minuten per enkele reis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de krantplanning; 
  • Bepalen van de advertentieruimte en het inplannen van nieuwe advertenties; 
  • Deadline doorgeven aan drukkerij;
  • Regelen van transport via interne afdeling bij extra of bijzondere krantleveringen; 
  • Regelen van externe drukkers bij drukke periodes. 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Hoorn

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Interne WMS, Photoshop, InDesign, Illustrator, Microsoft Office Pakket.