Roy (Transportplanner)

Roy heeft 14 jaar werkervaring binnen de logistiek, waarvan de laatste 11 jaar als planner en coördinator van de wereldwijde logistieke distributie. Zijn kennis ligt dan ook voornamelijk op het gebied van wegtransport en zeevracht. Roy heeft in zijn loopbaan bij verschillende type organisaties gewerkt en dus veel verschillende petten gedragen voor het correct afhandelen van logistieke vraagstukken zoals planning intermodaal bulktransport, coördinatie transport voor verwerking van materialen en het plannen en verzorgen van groupage zendingen. Hetgeen wat Roy minder bevalt is dat hij in zijn huidige functie slechts een kleine schakel binnen de (interne) transportplanning is de communicatielijnen erg lang zijn. Hij is daarom nu (latent) op zoek naar een nieuwe uitdaging met toekomstperspectief waar hij zijn kennis en ervaring kan toepassen in de functie van expediteur / transportcoördinator.

Roy is een leergierige en loyale kandidaat die erg goed is in relatiebeheer en coördinatie van transporten. Roy is een doorzetter en perfectionistisch, want hij is pas tevreden als alles tot in de puntjes is geregeld. Daarnaast is hij sociaal en is hij een prettige collega om mee samen te werken.

Roy heeft een opzegtermijn van 1 maand (mogelijk korter in overleg) en heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

45

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits en Tsjechisch voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Navision en MS Office (Excel, Outlook en Word).