Ruben (Freight Forwarder)

Ruben heeft zijn plek helemaal gevonden in de logistiek en wil zichzelf graag hierin verder ontwikkelen. Zo werkte hij als Customer Service Medewerker waar hij contact had met klanten en verzorgde hij de administratie van verschillende orders. In zijn brede, huidige functie als Freight Forwarder is hij verantwoordelijk voor het coördineren van import en export. Hier controleert hij of de documenten correct zijn, ontvangt en stuurt hij chauffeurs aan en zorgt hij dat de orders die via de e-mail binnen komen, bij de juiste afdeling terecht komt. Daarbij stuurt hij 8 medewerkers aan die in het warehouse werken en zorgt hij voor de communicatie tussen import en export afdelingen. Hij verbetert graag processen en heeft zo bijvoorbeeld rapporten ontworpen die nu dagelijks worden gebruikt. Ruben is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging en ziet zichzelf in een rol als Expediteur.

Ruben komt bij ons over als een vrolijke man. Hij is open, eerlijk en houdt van hard werken. Hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en gaat pas naar huis als alle taken af zijn. Door zijn sterke karakter gaat het leidinggeven hem goed af. Hij hakt knopen door en gaat oplossingsgericht te werk. Hij communiceert makkelijk en staat daarnaast stevig in zijn schoenen. Daarbij is hij collegiaal en werkt hij graag in een team. Ook weet hij goed de rust te bewaren en kan hij erg goed tegen stress, wat met de hectiek van de logistiek erg nuttig kan zijn. Hij is een spontane man die zichzelf graag ontwikkelt.

Ruben heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het doorvoeren en doorsturen van import en export orders die via de mail binnen komen;
  • Coördineren van import, controleren en oplossen van problemen;
  • Aansturen van 8 warehouse medewerkers;
  • Chauffeurs ontvangen en te woord staan;
  • Contactpersoon tussen import en export afdelingen.

Functie

Freight Forwarder

Leeftijd

46

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Oracle CX Sales, MS Office, Exact Sales app, RMA inbound