Justyna (Senior Planner / Resource Planner )

Justyna is een vrouw met zo’n 15 jaar werkervaring als Resource Planner met ontzettend veel kunde en kennis op zak welk ze heeft opgedaan bij één en dezelfde werknemer. Binnen haar huidige functie is ze verantwoordelijk voor een groot aantal dagelijkse transporten van en naar Engeland. Buiten de transportplanning van 20 chauffeurs verzorgt ze ook capaciteitsplanning van circa 200 medewerkers. Binnen haar functie is ze ook verantwoordelijk voor het monitoren van de chauffeurs met de daarbij horende telefonische en schriftelijke communicatie. Naast het plannen stuurt zij ook medewerkers aan op de afdeling planning en is zij het eerste aanspreekpunt van zowel chauffeurs tot internationale klanten. Voor het dochterbedrijf in Polen verzorgt en realiseert Justyna het luchtvervoer en de huisvestiging van haar collega’s. Door een continue bereikbaarheidsdienst en haar leergierigheid is Justyna opzoek naar een nieuwe uitdaging. Justyna staat open voor een functie als Transportplanner.

Justyna is een flexibele, gedreven vrouw. Zij is een schakel wanneer het aankomt op een positieve werksfeer waarin zij collega’s een luisterend oor biedt en daardoor de productiviteit weet te optimaliseren. Justyna is gedisciplineerd en weet goed te schakelen bij hectiek. Buiten haar fulltime baan als Senior Planner / Resource Planner heeft zij een baan in het weekend als Technisch Ingenieur voor educatieve doeleinde. Al met al is zij een spontane vrouw die ontzettend leergierig is op zowel zakelijk als privé gebied.

Justyna heeft een opzegtermijn van één maand met een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Het assembleren van PCB's, het solderen van elektronische componenten (microchips, SmD weerstanden, Smd condensatoren, transistoren etc.);
  • Programmeren en testen van PCB's inclusief programmeren van bedieningspanelen.

Functie

Senior Planner / Resource Planner

Leeftijd

41

Woonplaats

Omgeving Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Engels en Pools uitstekend in woord en geschrift. Nederlands goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

.