Sylvia (Customer Service Medewerker)

Sylvia is een dame met inmiddels bijna twee en een half jaar ervaring als Customer Service Medewerker. Gedurende deze periode heeft ze aardig wat ervaring op gedaan met onder andere contact met klanten en verschillende interne afdelingen. Naast het contact pakt Sylvia ook een stuk sales op en kijkt waar nog potentie ligt. Gedurende haar eerdere ervaring heeft Sylvia haar aansturende vaardigheden ontwikkeld als Assistent Filiaalmanager. Doordat er momenteel geen mogelijkheden zijn bij haar huidige werkgever om naar een leidinggevende rol door te groeien, is Sylvia latent zoekend.

Sylvia is een energieke en vrolijke dame. In haar werkwijze geeft ze duidelijke instructies en wil daarmee ruis op de lijn voorkomen, iedereen weet wat ze aan haar hebben. Sylvia is een harde werker wat blijkt uit het feit dat ze door gaat totdat het werk af is. Zo is ze ook op de hoogte dat een 9 tot 5 mentaliteit in de wereld van het transport een absolute ‘’no-go’’ is. In haar werkzaamheden vindt Sylvia het belangrijk om voldoening uit haar werk te halen met veel uitdaging.

Sylvia heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Aanspreekpunt voor de klanten;
  • Aanvragen van offertes behandelen, vervolgens doorzetten naar afdeling sales;
  • Orders verwerken in het systeem;
  • Schakelen met de afdeling planning;
  • Verzorgen en monitoren van de facturatie;
  • Sales gericht op het kijken waar potentie ligt bij klanten. 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

28

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Quintiq, GreenCat en MS Office.