Martijn (Expediteur)

Martijn is na het afronden van zijn hbo-studie direct aan de slag gegaan bij zijn huidige werkgever. Hij haalt ontzettend veel plezier uit het in kaart brengen en optimaliseren van processen en dit was hem dan ook belooft in zijn huidige baan. Daarnaast is hij in een team verantwoordelijk voor de coördinatie van inkomende zendingen van China naar Amsterdam en het verwerken van uitgaande zendingen van Amsterdam naar Europa. Voor de uitgaande zendingen zorgt hij dat alles van te voren geregeld en gecontroleerd is voor een vlekkeloos logistieke planning. Ook is Martijn Financieel Expert binnen zijn team. Alle in- en uitgaande facturen komen eerst langs hem ter controle en ook is hij vraagbaak betreft dit onderwerp. Helaas kan Martijn niet zoveel deelnemen aan projecten en optimalisaties als hem van te voren was beloofd. Om deze reden zoekt hij een nieuwe uitdaging bij een werkgever die hem wel deze afwisseling en uitdaging kan bieden.

Voldoende uitdaging, afwisselend werk en continu geprikkeld kunnen worden met nieuwe werkzaamheden zijn een aantal punten die Martijn belangrijk vindt in een nieuwe uitdaging. Nieuwe werkzaamheden heeft hij vaak snel onder de knie, wat precies de reden is dat hij geprikkeld moet blijven. Daarnaast heeft Martijn oog voor detail en werkt hij zo goed als foutloos. Hij haalt veel energie uit het in kaart brengen en het oplossen van problemen en dit ook zijn collega’s bij te kunnen brengen. Ook vindt Martijn het belangrijk dat er binnen een organisatie duidelijke communicatielijnen zijn. Zijn jarenlange fanatieke hockeyervaring heeft er tot slot voor gezorgd dat hij grote waarde hecht aan een goed teamverband.

Heb jij een passende uitdagende baan voor Martijn met afwisseling en voldoende leerpunten? Hij heeft een maand opzegtermijn en zijn salarisindicatie bedraagt € 2.700,- - € 3.000,- bruto per maand, afhankelijk van de overige arbeidsvoorwaarden.  

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor de coördinatie van inkomende zendingen van China naar Amsterdam; 
 • Het verzorgen van zendingen van Amsterdam naar Europa via de weg; 
 • Boeken van ruimte bij vaste vervoerders; 
 • Bij grote zendingen het inkopen van ruimte bij vervoerders en het maken van prijsafspraken; 
 • Het opstellen van vrachtdocumentatie zoals: vrachtbrieven, pick- en packlijsten, T1, etc.; 
 • Klanten op de hoogte houden; 
 • Financieel Expert: Verantwoordelijk voor de payables & receivables;
  • Controleren van alle inkomende en uitgaande facturen conform afspraken; 
  • Problemen en/of vragen van klanten en collega's afhandelen. 

Functie

Expediteur

Leeftijd

24

Woonplaats

omgeving Alkmaar

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Power BI, Python, Microsoft Office: Excel (pro), Word, Outlook.