Stefano (Voorraadbeheerder)

Stefano is in het bezit van een mbo-diploma ‘Logistiek Supervisor’ en heeft daarbij drie jaar ervaring opgedaan binnen de Logistiek/Supply Chain. In zijn huidige functie is hij actief als Logistiek Coördinator bij een internationale handelsorganisatie. Hier is hij verantwoordelijk voor de transport van importzendingen evenals de transport naar binnenlandse winkels. Voordat hij hier terecht kwam was Stefano werkzaam als Logistiek supervisor voor een andere internationale handelsorganisatie. Hier monitorde hij de voorraden en het proces en hield hij zich dagelijks bezig met het verbeteren van dit proces. Naast zijn deze werkzaamheden plande hij het personeel in en stuurde hij deze aan. Stefano ziet ondanks zijn inzet en kennis geen doorgroeimogelijkheden bij zijn huidige werkgever. Nu is hij op zoek naar een organisatie waar deze kennis en inzet beter tot zijn recht komt. De logistiek tovert wel elke dag weer een lach op zijn gezicht en wilt hier graag blijven werken. Hij vind dat functies als Logistiek supervisor of Logistiek coördinator goed bij hem passen.

Stefano is op ons overgekomen als een zeer sociale man met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is communicatief vaardig, spreekt verschillende talen en schakelt gemakkelijk binnen verschillende disciplines. 

Stefano heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.        

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de importzendingen vanuit Zweden, Duitsland, Polen en Frankrijk;
  • Verantwoordelijk voor de zendingen naar winkels in Nederland;
  • Verantwoordelijk voor het inhuren van externe vervoerders; 
  • Het coördineren van de transport vanuit het buitenland naar de warehouse en vanuit daar naar de winkels;
  • Analyseren het logistieke proces en deze verbeteren.

Functie

Voorraadbeheerder

Leeftijd

27

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Portugees en Kaapverdiaans goed in woord en in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, WMS, Astro M2/O2 en MS Office: Excel, Word, PowerPoint en Outlook.