kees (Luchtvracht expediteur)

Kees kreeg de passie voor de logistiek toen hij de verhalen van zijn vader hoorde, welke werkzaam was binnen de luchtvracht. Met deze ambitie starten hij zijn eerste opleiding richting de logistieke luchtvaart. Na succesvol afronden heeft hij versteld zijn mbo 4 papieren behaald. Tijdens zijn studie heeft hij bij diverse expediteurs een kijkje in de keuken gehad. Nu is hij bij zijn stagebedrijf op de loonlijst gekomen als Import Expediteur. Echter is het leuke team waarmee hij van start is gegaan, uit elkaar gevallen. Met minder werkplezier bij zijn huidige werkgever staat Kees klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de luchtvracht. Samen met Extra Talent is Kees op zoek naar een leuk nieuw team waar hij zichzelf kan door ontwikkelen.

Als jonge man is Kees erg leergierig en zou graag nog in zijn eigen tijd verder studeren. Hij weet wat zijn sterke punten zijn en dat er nog verbetering in zijn Engels spreken zit. Dit om nog beter zakelijk te kunnen praten. Daarnaast is Kees heel milieu bewust en reist het liefste met het openbaar vervoer.

Kees is rekeninghouden met zijn maand opzegtermijn beschikbaar voor 36 uur of 40 uur met op termijn een thuiswerkdag. Hij heeft een salarisindicatie van €2.450,- euro bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de gehele import luchtvracht vanaf Schiphol tot de klant;
  • Oppakken van spoed of probleemzendingen;
  • Voorbereiden van inklaringen;
  • Contact onderhouden met klanten en vervoerders;
  • Facturatie versturen en administratief afhandelen van de zending. 

Functie

Luchtvracht expediteur

Leeftijd

21

Woonplaats

Zaandam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend, Engels voldoende/goed

Computervaardigheden

.