Dylan (Warehouse Teamleider)

Dylan wist niet goed wat hij wou worden toe hij een opleiding moest gaan kiezen. Al snel was hij na het afronden van zijn opleiding een andere richting in geslagen, die van de logistiek. Door zijn inzet en motivatie kreeg hij bij zijn vorige werkgever de kans om het warehouse te gaan runnen. Als eindverantwoordelijke in deze rol was hij verantwoordelijk voor alles in en rondom het warehouse. Zo stuurde bij 15 man personeel aan en leiden alles in goede banen. Echter begon het te knagen na 12 jaar dienstverband dat hij niet op vakantie kon wanneer dit voor hem uitkwam. Na overleg is hij uit dienst getreden en gestart bij zijn huidige werkgever. Hier heeft hij een eigen onderdeel in het warehouse. Door gebrek aan uitdaging is hij toch samen met Extra Talent verder aan het kijken. Het liefste zou hij een gelijkwaardige functie willen bekleden als Teamleider warehouse of zelfs eindverantwoordelijke rondom het warehouse.

Dylan is een ijverige jonge man die zich volledig inzet voor zijn werk. Geen uitdaging is hem te groot en heeft van nature communicatieve eigenschappen. Sociaal is hij sterk en weet goed te functioneren op en in een team. Hij staat open om extra bij te leren en is niet vies om de schoolbanken in te duiken voor een extra opleiding of cursus.

Dylan is fulltime beschikbaar, rekening houdend met zijn maand opzegtermijn en salarisindicatie van € 3.400,- en € 3.600,- euro per maand

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor zijn eigen onderdeel in het warehouse, het Pharma onderdeel en de clean room; 
  • Inwerken van twee medewerkers en taken uit handen geven;
  • Nastreven van lead time en leveranciers op de hoogte stellen van leveringsmomenten;
  • Optimaliseren en troubleshooting met het WMS;
  • Contact beheren met klanten en leveranciers;
  • Administratief wegloggen van gemaakte handelingen. 

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

34

Woonplaats

Hoofddorp

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend

Computervaardigheden

SAP, WMS, ERP, Magento, Unix en MS Office