Frits (Logistiek Coördinator)

Frits is een jongeman met inmiddels ruim 2 jaar ervaring binnen de logistiek in een coördinerende rol. Zo stuurt hij dagelijks 150 chauffeurs aan, zorgt hij ervoor dat alle chauffeurs op tijd met de juiste goederen vertrekken en zorgt hij voor tijdige trailerwissels. Dagelijks begint hij de dag met een standaard planning en zorgt hij dat deze bij ad-hoc wijzigingen aan wordt gepast. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen staat hij nauw in contact met het warehouse, leveranciers en natuurlijk de chauffeurs. In Juni heeft hij de stap gemaakt naar zijn huidige werkgever waar hij helaas door de hoge werkdruk en het personeelstekort niet de uitdaging heeft kunnen vinden waar hij naar op zoek was. Daarom is Frits latent zoekend naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek.

In zijn dagelijkse werkzaamheden probeert Frits zo efficiënt mogelijk te werk te gaan, bijvoorbeeld gericht op de inzet van personeel en materieel. Frits kan een potje breken bij de chauffeurs, de koffie staat bij hem namelijk altijd klaar. Hij zal een stapje extra zetten om collega’s vooruit te helpen, wat hem een echte teamplayer maakt. Frits heeft een positieve instelling, is leergierig en zal zich voor de volle 100% geven om zo resultaat te kunnen boeken.

Frits heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de distributie planning van zo'n 19 routes per dag;
  • Orders aanmaken binnen SAP;
  • Aansturen van de chauffeurs gedurende de dag en routes;
  • Eerste aanspreekpunt bij vragen of calamiteiten van chauffeurs;
  • Telefonisch en schriftelijk contact met externe vervoerders betreft beschikbaarheid, offertes en facturatie;
  • Planning opstellen voor onverwachte leveringen met commerciële doeleinde. 

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

28

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Portugees uitstekend in woord en geschrift. Spaans voldoende in woord en geschrift. Frans en Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, HFCS/TFCS en MS Office (Excel, Outlook, PowerPoint en Word).