Robert (Transportplanner)

Robert heeft inmiddels een aantal jaren ervaring binnen de transportwereld op de planning. Zo is hij begonnen in de wereld van het geconditioneerde transport. Daarin plande hij de routes en het volume in de wagens, waarmee hij rekening moest houden met het zo optimaal mogelijk indelen van de wagens. Wat namelijk als eerste in de wagen ging, moest er pas bij de laatste klant in de route uit. Robert werkt momenteel in de verhuurbranche voor de evenementen, waarin hij er voor zorgt dat er containers en units bij de klanten komen te staan. Hiervoor schakelt hij externe transporteurs in, maar werkt hij ook met eigen chauffeurs. Helaas is door Covid-19 deze functie van korte duur, omdat deze werkzaamheden worden doorgezet naar een andere afdeling waardoor zijn functie komt te vervallen. Daardoor is Robert nu op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het transport en de logistiek.

Robert is een gedreven man. Hij wil zichzelf graag blijven ontwikkelen en heeft laten zien systemen en werkzaamheden door zijn leergierigheid snel onder de knie te krijgen. Robert beschikt over een oplossend vermogen, waarmee hij chauffeurs en collega’s graag vooruit helpt. Hij beschikt over een open houding, wat hem voor bijvoorbeeld chauffeurs makkelijk benaderbaar maakt. Met zijn enthousiaste en sterke persoonlijkheid is hij een aanwinst voor uw organisatie!

Robert is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Inplannen van transporten per vrachtwagen voor Units en Containers binnen de Benelux;
  • Communiceren met transporteurs en eigen chauffeurs over levervolgordes;
  • Maken van inkooporders voor transporteurs en het verwerken van de kosten voor de vrachtprijs;
  • Transportopdrachten aanmaken voor transporteurs voor het laden en lossen;
  • Verwerken van transport- en klantgegevens in SAP;
  • Transportdocumenten en informatie uitprinten en meegeven aan chauffeurs;
  • Contact met klanten, transporteurs en chauffeurs. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

52

Woonplaats

Regio Sittard

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, VOIP, ERP, Citrix, Transporeon en MS Office (Excel, Outlook en Word).