Peter (Logistiek Administratief Medewerker)

Na de opleiding financiële kantoor administratie is Peter door de moeilijke arbeidsomstandigheden, welke corona met zich meebracht, werkzaam geweest als magazijnmedewerker. Hier is hij in aanraking gekomen met het logistieke vak en dit wekte direct zijn interesse. Hij zag van dichtbij hoe medewerkers van het bedrijfsbureau zorgden voor de juiste invulling van alle logistieke processen. Het heeft hem doen besluiten om een versnelde opleiding Logistiek Administratief Medewerker gedurende vier maanden te volgen De eerste twee maanden heeft Peter de theorie geleerd en de twee resterende maanden heeft hij deze theorie toegepast in de praktijk. In het leerbedrijf was Peter verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Dit bestond uit orderverwerking, het opmaken van transportdocumenten, contact met transporteur tot aan het picken van goederen in het magazijn. Door de ploegendienst en de verandering van de bedrijfscultuur is Peter nu op zoek naar de ideale startersfunctie en wil zijn kennis die hij de afgelopen maanden heeft opgedaan graag toepassen in de functie van Logistiek Administratief Medewerker.

Peter is een jonge man die weet van aanpakken. Hij steekt graag de handen uit de mouwen en kan goed met pc’s kan omgaan. Door zijn flexibele houding vindt hij het ook niet erg vind om fysieke arbeid te verrichten. Programma’s zoals office en enkele WMS systemen zoals Locus en MKG zijn gekend en Peter kan hier dan ook goed mee overweg. Hij werkt doelgericht en bezwijkt niet onder stressvolle situaties. Peter is een heuse teamplayer maar deinst niet terug om zijn input te geven indien hier ruimte voor is.

Peter is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Orders administratief verwerken in het systeem;
  • Kosten berekenen van het transport;
  • Facturen opmaken en versturen;
  • Opstellen CMR's;
  • Contact onderhouden met de transporteur (leerbedrijf);
  • Picklist maken en zelf fysiek picken.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Lommel

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navitrans, Locus, MWS, MS Office (Word, Excel, Outlook).