Milan (Warehouse Manager)

Milan is zijn carrière begonnen als Branche Coördinator bij een technische handelsorganisatie, waar hij na 10 jaar Account/ Operations Manager is geworden. De combinatie tussen operationele processen en sales trekt hem. Wegens de reisafstand maakt hij in 2016 de overstap naar een logistiek dienstverlener op Schiphol als Warehouse Manager. Na vier jaar wordt er gereorganiseerd en krijgt hij de rol als Manager Operations. In zijn laatste rol bij een transporteur op Schiphol is hij verantwoordelijk voor een cross dock air freight warehouse van 7700 vierkante meter en 60 warehousewerkers. Milan en zijn werkgever hebben geen match, en helaas is er geen beweging te krijgen in de huidige manier van werken. Milan zoekt samen met Extra Talent een functie binnen een hightech warehouse als Warehouse Manager.

Milanis een geboren leider en is veel te vinden op de werkvloer. Voor hem staat communicatie centraal en een key tot succes. Zo brengt hij voor zijn werkgever een uitgebreide kennis van 3PL en Freight Forwarding met zich mee, voornamelijk binnen de hightechsector.

Milan is vanaf de eerste van januari 2022 beschikbaar voor een fulltime functie, en heeft een salarisindicatie van €5.000,- euro per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de cross dock air freight operation in het warehouse van 7700m2;
  • Sturend in het proces van het efficiënter runnen van de locatie;
  • Eindverantwoordelijke en dagelijkse aansturing over 60 warehouse medewerkers, verdeeld over drie diensten;
  • Belast met de veiligheid en beveiliging in en rondom het warehouse.

Functie

Warehouse Manager

Leeftijd

55

Woonplaats

Heerhugowaard

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederland en Engels in woord en geschrift, uitstekend.

Computervaardigheden

.