Rob (Logistiek Coördinator)

Rob meer dan tien jaar ervaring in het warehouse, hij is begonnen als logistiek medewerker en heeft zich opgewerkt tot Logistiek Team Coördinator. Rob werkt nu vijf jaar als logistiek coördinator en dit bevalt hem goed. Hij is verantwoordelijk voor reilen en zeilen in het warehouse. Rob haalt zijn energie uit het aansturen, motiveren en monitoren van logistieke medewerkers. Op dit moment stuurt hij een team aan van zes personen. Rob heeft ambitie om een groter team aan te sturen en zichzelf hierin verder te ontwikkelen. Naast het begeleiden en managen van zijn team houdt Rob zich bezig met, magazijn- en voorraadbeheer en draagt zorg voor het waarborgen van veiligheid. Samen met Extra Talent is hij op zoek naar een organisatie waar hij zich verder kan ontwikkelen. Rob wilt weer als Coördinator en/of Logistiek teamleider aan het werk. Rob is van maandag tot en met vrijdag beschikbaar.

Rob is een persoon die zich graag verder wilt ontwikkelen en klaar is voor de volgende stap. Rob wordt omschreven als een harde werker met ruime ervaring binnen de logistiek. Rob hanteert een coachende manier van leidinggeven. In zijn vrije tijd sport Rob veel en is hij vader van twee dochters.

Rob heeft een opzegtermijn van één kalandermaand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salaris indicatie van € 3.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Magazijn- en voorraadbeheer; 
  • Opslag, verwerken en transport van goederen; 
  • Afhandeling van retouren;
  • Deelname aan internationale beurzen; 
  • Waarborgen van veiligheid; 
  • Aansturen, motiveren en monitoren van logistieke medewerkers; 
  • Koude acquisitie; 
  • Promotiematerialen samenstellen voor nieuwe klanten. 

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

47

Woonplaats

.

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift, Engels redelijk in woord en geschrift, Duits beperkte vaardigheid in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, AccountView, Autocad