Akshay (Transportplanner)

Akshay heeft 4 jaar recente werkervaring als Magazijnmedewerker. Een jaar geleden had Akshay steeds meer interesse in de verdere schakel van het logistieke proces nadat de producten het magazijn verlaten. Daarom heeft Akshay, na een jaar wachten door de Belgische wet- en regelgeving, recent de versnelde opleiding Planner / Dispatcher van 4 maanden afgerond. Hier lag de focus op zaken als rittenplanning, laadplanning, werk- en rusttijden, contracten en douaneformaliteiten. Akshay is nu zoekende naar een uitdagende functie op een planningsafdeling als (Assistent) Transportplanner of Chauffeur begeleider.

Akshay is sociaal erg onderlegd en past zich snel aan in een nieuwe omgeving. Dit heeft hij meermaals moeten doen, gezien hij op vele verschillende plekken in verschillende landen heeft gewoond gedurende zijn leven en carrière. Hiernaast is hij erg leergierig, zo heeft hij na meerdere jaren als magazijnmedewerker gewerkt te hebben recent de beslissing genomen om een opleiding tot Transportplanner te volgen.

Akshay is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

45

Woonplaats

Omgeving Turnhout

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, Outlook).