Yari (Logistiek Administratief Medewerker)

Yari is een jonge man met veel ambities. Tijdens zijn HBO studie Bedrijfsmanagement kwam hij er achter dat de logistieke wereld perfect voor hem was. Het werken op basis van efficiëntie en de dynamiek binnen de sector was voor hem weggelegd. Zo is Yari bij zijn eerste logistieke werkgever begonnen als logistiek medewerker inbound. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor de retourstroom, het constant schakelen met verschillende afdelingen binnen de organisatie, voorraadbeheer en controleren van inkomende goederen. Yari ontgroeide deze functie en wilde graag doorgroeien echter was dat binnen deze organisatie destijds niet mogelijk. Hierna is Yari bij zijn huidige werkgever terecht gekomen. Hier is hij Ordermanager waarbij hij verantwoordelijk is voor de orders op de repair afdeling. Hij is constant bezig met het schakelen met alle afdelingen binnen de organisatie, leveranciers en klanten. Ook is Yari hier bezig met het inregelen en opzetten van nieuwe processen om de backlog naar beneden te krijgen. Hiernaast is Yari bezig met zijn eigen marketing agency waarbij hij vaak bezig is met klantacquisitie, relaties onderhouden en het leveren van marketingdiensten. Op het moment is Yari op zoek naar een functie binnen de logistieke wereld waar hij zoveel van houdt waarbij hij zijn saleskwaliteiten ook zou kunnen benutten. Denk hierbij aan functies als: Customer Service medewerker, Key Account medewerker, Commercieel medewerker Binnendienst of andere functies waar hij deze kwaliteiten kan toepassen.

Yari is een sociale jonge man die op lastige momenten goed rustig kan blijven. Hij is niet bang om hard te werken en dit laat hij ook zien door naast zijn fulltime baan ook nog aan zijn bedrijfje te sleutelen als hobby. Yari is enorm fijn in de omgang en krijgt mensen om hem heen altijd rustig. Hij houdt enorm van directheid en eerlijkheid, dit geeft hij dan ook altijd terug. Yari is erg fan van de efficiëntie binnen de logistiek en de logistieke mindset die daar achter zit. 

Yari is per 1 januari beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor correcte afhandeling van forecast, offertes, orders, vragen, afwijkende leveringen, facturen en prijslijsten;
  • Aanmaken, vrijgeven, controleren en begeleiden van orders;
  • Schakelen en fungeren als een spil tussen alle afdelingen;
  • Schakelen met de leveranciers en het aanspreekpunt zijn voor klanten;
  • Opzetten van nieuwe processen om back log naar beneden te krijgen.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Veldhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Dynamics AX, Baan en SAP, Microsoft Office.