Ben (Customer Service Medewerker)

Ben heeft over de jaren heen uiteenlopende ervaring opgedaan. Voor hij startte in zijn huidige functie, heeft hij onder andere 3 jaar ervaring opgedaan als Transportplanner bij een expediteur. Hierbij was hij verantwoordelijk voor het opstellen van de meest efficiënte planning voor de containers, trailers en koeriers via truck, barge of rail. In zijn huidige functie als Customer Service Medewerker staat hij dagelijks in contact met zowel zakelijke, als particulieren klanten van een handelsorganisatie. Door zijn ervaring binnen deze twee functies weet hij niet alleen het overzicht te bewaren in hectische situaties, hij is ook communicatief vaardig en werkt hij klantgericht. Hij staat open voor een nieuwe functie omdat hij de hectiek en uitdaging van de transportplanning mist. Daarom gaat hij het liefst aan de slag als Transportplanner of Expediteur Wegtransport bij een informele, platte organisatie.

Ben is op mij overgekomen als een zeer sociale jongeman, die makkelijk is in omgang. Ben is iemand die heel eerlijk is en dat ook waardeert in andere. Daarnaast is hij positief ingesteld en kijkt hij altijd naar de meest efficiënte oplossing. De Duitse taal verstaat hij wel, alleen spreekt hij nog niet goed. Dit zou hij graag willen ontwikkelen en hij staat er voor open om eventueel een taalcursus Duits te volgen.

Ben heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het klantcontact per mail en telefoon met zowel zakelijke, als particulieren klanten voor een handelsorganisatie in LED verlichting;
  • Verantwoordelijk voor de klachtafhandeling en retour zendingen bij schade of ontbrekende onderdelen;
  • Retour zendingen beoordelen door te accepteren of weigeren;
  • Invoeren van de orders in het hiervoor bestemde systeem: Magento;
  • Inventariseren van de voorraad voor het opstellen van offertes;
  • Telefonische acquisitie bij zakelijke prospects om nieuwe klanten binnen te halen;
  • Afhandelen van facturatie en afrekenen op locatie;
  • Sporadisch contact met de leverancier bij afwijkingen;
  • Service gerichte vragen behandelen en eventueel kortingen geven.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

CargoWise, Magento en MS Office: Excel, Word en PowerPoint.