Samir (Assistent-Declarant)

Samir is een jongeman met inmiddels ruim een jaar ervaring binnen de logistiek op de douane afdeling. Samir is op jonge leeftijd geïnspireerd door de verhalen van zijn oom over de logistiek. Dat heeft hem dan ook doen beslissen de logistiek in te gaan. Hij is begonnen op de douaneafdeling en heeft zichzelf daar dan ook gevonden. Gedurende Samir zijn werkzaamheden staat hij dagelijks in contact met de douane, rederijen en externe vervoerders en verzamelt hij informatie over zendingen. Wegens een lange reisafstand van 70 kilometer enkele reis, heeft Samir het besluit genomen om wat anders te gaan zoeken. Wel is hij op zoek naar een functie op de douane afdeling waarin hij zichzelf verder kan gaan ontwikkelen.

Samir is een vriendelijke, behulpzame jongeman. Hij zal zijn collega’s en klanten altijd netjes vooruit helpen. Hij vindt het prettig om in zijn werkzaamheden feedback te ontvangen, dan kan hij daar concreet mee aan de slag. Zo wil hij ook graag blijven groeien en zichzelf verder ontwikkelen in zijn werkzaamheden. In zijn werkzaamheden gaat Samir secuur en nauwkeurig te werk, hij beseft zich maar al te goed dat dit van belang is in de douanewereld.

Samir is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Regelen van vervoer;
  • Inschakelen van externe vervoerders over de weg en over zee;
  • Contact met rederijen;
  • Contact met de douane voor bijvoorbeeld geblokkeerde containers;
  • Verzorgen van binnenvaart van Rotterdam naar België of Dusseldorf;
  • Informatie verzamelen over zendingen. 

Functie

Assistent-Declarant

Leeftijd

24

Woonplaats

Regio Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

NCTS en MS Office (Excel, Outlook en Word).