Rajan (Declarant)

Rajan heeft ruim 26 jaar werkervaring, waarvan bijna 15 jaar bij een groot Logistiek Dienstverlener. Hij heeft een stap tussentijds gezet naar het bankwezen, maar zijn hart ligt bij de logistiek. Rajan heeft in de Logistiek verschillende taken mogen uitvoeren als Customer Service Representative. Hier stond hij veel in contact met klanten, collega’s en met andere afdelingen. Ook was hij verantwoordelijk voor de expeditie naar andere landen. Hierbij ging het om Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Hij weet dus veel over de wetten en regels van deze landen. Om dit te ondersteunen heeft Rajan een basis opleiding tot Declarant gevolgd. Daarnaast was Rajan ook verantwoordelijk voor het voorbereiden van inspecties en de implementatie van nieuwe systemen. Momenteel werk Rajan in de rol van Assistent Declarant waar hij zijn collega’s ondersteunt en verschillende in- en exportdocumenten opstelt. Ook het opstellen van inklaringen behoort tot zijn takenpakket. Helaas zal zijn functie komen te vervallen vanwege overnamen van het bedrijf. Daarom is Rajan nu beschikbaar voor een baan waar hij breed inzetbaar is. Dit mag in een rol zijn als Logistiek Administratief Medewerker of Customer Service Medewerker.

Rajan is een bescheiden man die graag de rust bewaard. Zijn vorige werkgever noemde hem dan ook ‘het cement van het team’. Dit omdat hij zo’n stabiele factor is. Verder omschrijft Rajan zichzelf als geduldig, communicatief vaardig en flexibel. Ook heeft hij een sterk analytisch vermogen. Rajan vindt wederzijds respect en gelijkwaardigheid belangrijk. Hij is een echt mensenmens en is bereid om een stapje extra voor anderen te zetten. Rajan is een denker en weet daardoor goed wat hij doet.

Rajan heeft een opzegtermijn van één maand, is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand obv 40 uur. 

Werkzaamheden

  • Ondersteunen declarant;
  • Aanvragen van douane documenten voor import en export wereldwijd;
  • Opstellen van T1, T2, R1;
  • Inklaringen opmaken;
  • Contact met klanten.

Functie

Declarant

Leeftijd

49

Woonplaats

Uden

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord.

Computervaardigheden

SAP, UNAS, OMS, DLX, TMS, MS Office