Henriëtte (Administratief medewerker)

Henriëtte is een gedreven dame die haar mannetje staat. Zij heeft zich weten te ontwikkelen in verschillende functies de afgelopen 7 jaar. Henriëtte heeft gewerkt in de rol van Chauffeurs Balie Medewerker waar zij verantwoordelijk was voor het contact omtrent lopende transporten. Zij was daar het aanspreekpunt voor de chauffeurs en verzorgde onder andere de CMR, T1 en gasmeting papieren. Na 3 jaar besloot ze de overstap te maken naar Assistent Teamleider in een ander bedrijf. In haar huidige rol is zij in de hectiek dan de dag het aanspreek punt voor chauffeurs, vorkheftruckers en het team. Ook is zij er verantwoordelijk voor dat zij worden aangestuurd. Tijdens het plannen, voert zij orders door in het automatische robotsysteem, waardoor er goederen op het juiste moment op de juiste plek terecht komen. Henriëtte werkt momenteel als Capaciteit Planner. Zij is verantwoordelijk voor het inplannen van monteurs en schakelt adhoc om te verzorgen dat alle klanten geholpen worden. Ook kijkt zij mee met bedrijven en heeft zij wekelijks overleg. Momenteel mist zij de logistiek ontzettend. Daarom is Henriëtte per direct op zoek naar een functie als Logistiek Administratief Medewerker.
Henriëtte is op ons over gekomen als een heel enthousiaste, vrolijke vrouw. Ze is echt een regel nicht en vindt het fijn om de touwtjes in handen te nemen! Laat haar de zaken maar regelen, zij houdt van hard werken. Ze is open, eerlijk en weet waar zij over spreekt. Door haar ervaring weet ze wat de logistiek aan hectiek met zich meebrengt en kan daar dan ook goed mee om gaan. Ze denkt in oplossingen en is graag in contact met chauffeurs en collega’s. Zij is een aanwinst voor een bedrijf door haar positieve houding en uitgebreide kennis. Bij Henriëtte is er altijd ruimte voor een grapje, maar er moet ook hard gewerkt worden. 

Henriëtte heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Henriëtte is 32 uur beschikbaar, meer uren zijn mogelijk in overleg.

Werkzaamheden

  • Oplossen van storingen;
  • Ontvangen en aansturen van chauffeurs en vorkheftruckers;
  • Planning verzorgen van warehouse;
  • Up to date houden van voorraden;
  • Orders inladen voor systeemrobots van plek en tijd;
  • Containers afroepen.

Functie

Administratief medewerker

Leeftijd

60

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

ERP, WMS, Office, OL.