David (Transportplanner)

David heeft 7 jaar ervaring als Transportplanner in verschillende type functies. Hij heeft ervaring met het plannen van FTL, groupage- en distributieritten in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Bij zijn huidige werkgever was hij verantwoordelijk voor het ophalen van producten middels groupageplanning vanuit de Benelux naar het warehouse in Venlo. Echter door het verschuiven van de echte planning van zijn afdeling naar een andere interne organisatie, is hij momenteel meer een logistiek coördinator waar hij zich nu nog vooral bezig houdt met het verwerken van orders en fungeert als communicatielijn tussen de klant en de planners. Hij mist het plannen ontzettend en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner in een dagdienst.

David is een erg sociale man en kan altijd goed overweg met collega’s op de werkvloer en op de weg. Verder is hij een ontzettend harde werker, naast zijn full time baan is hij namelijk ook nog gemeenteraadslid waar hij wekelijks 20 tot 30 uur mee bezig is. Verder brengt David als Transportplanner veel kennis in huis door zijn brede ervaring op het gebied van plannen. Het puzzelen en ad-hoc zaken regelen en problemen oplossen is waar hij goed in is en ook de meeste voldoening uit haalt.

David heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Administratief verwerken van orders;
  • Dagelijks plannen van 15 eigens wagens met aanvullend 5 tot 30 charters voor groupageritten in Nederland en België naar het warehouse in Venlo;
  • Tarieven onderhandelen met charters;
  • Programma mee ontwikkeld om informatie vanuit het plansysteem makkelijker door te communiceren naar het plansysteem van het transportbedrijf dat de planning recent heeft overgenomen. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

50

Woonplaats

Venlo

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, Outlook).