Joris (Teamleider Customer Service)

Joris heeft bijna 15 jaar ervaring in leidinggevende en coördinerende functies in een customer service omgeving. Hij heeft ervaring met het aansturen van een groot aantal medewerkers en het maken van analyses en rapportages. Hiernaast heeft hij diverse trainingen ontwikkeld voor het optimaliseren van de processen en output van de medewerkers. Bij zijn huidige werkgever loopt hij tegen het feit aan dat de organisatie zich niet verder ontwikkelt. Hiernaast wil Joris graag weer dichter bij de actie staan en meer korte termijn voldoening halen uit zijn werk en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een functie als Customer Service Medewerker in de logistieke sector spreekt hem enorm aan vanwege de dynamische omgeving en het ad-hoc schakelen en oplossen van problemen. In zijn huidige functie staat hij nauw in contact met externe vervoerders waar zijn team er dagelijks voor moet zorgen dat de deadlines voor het transport gehaald moeten worden en dit vindt hij een erg leuk en uitdagend onderdeel van zijn baan.

Joris heeft zich in zijn carrière sterk ontwikkeld als communicatief doordacht persoon. Doordat hij goed nadenkt over wat en ook hoe hij zaken communiceert, bouwt hij snel een goede band op met collega’s en klanten. Verder is Joris geduldig ingesteld, hij neemt de tijd om collega’s te helpen en ondersteunen waar nodig. Hiernaast heeft hij zich gedurende zijn carrière op het gebied van workload goed ontwikkeld en weet hij wanneer hij te veel hooi op zijn vork neemt en stelt prioriteiten.  

Joris heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Leiding geven aan een team van 9 Customer Service Medewerkers ten behoeven van de verkoop en customer service van producten en specifieke installaties voor de terugwinning van CO2;
  • Regelen van transport via externen;
  • Analyses maken en opstellen van maand-, kwartaal- en jaaropgaves;
  • Voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken;
  • Customer Service Medewerkers bijspringen bij escalaties.

Functie

Teamleider Customer Service

Leeftijd

40

Woonplaats

Venlo

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Navision, Citrix, Siebel, Oracle, Nice Perform, AS400, CAP/CSS, MS Office.