Sanne (Administratief Medewerker)

Sanne heeft de afgelopen jaren verschillende rollen binnen de logistiek bekleed. Ruim 4 jaar als Customer Service Officer, een goede 2 jaar als Inside Sales Associate en op dit moment is zij een paar maanden werkzaam als Administratief medewerkster inkoop. Hier is zij verantwoordelijk voor het verwerken van de inkooporders. Daarnaast adviseert zij aan de hand van het SLIM-Stock systeem wat er wanneer ingekocht moet worden. Op dit moment is Sanne op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Logistieke sector. Het is voor haar belangrijk dat het om een functie gaat waarbij zij zowel contact met mensen heeft, als administratieve handelingen kan verrichten. Verder houdt zij van een informele werksfeer met korte lijnen en directe communicatie.

Sanne beschikt over een sterk oplossend vermogen. Met haar positieve mindset, weet zij complexe vraagstukken in goede banen te leiden. Sanne werkt zeer accuraat en staat graag in contact zowel collega’s, als externe partijen. Dit gaat haar dan ook goed af. Door haar leergierigheid maakt zij zich systemen snel eigen en wil zij zich constant blijven ontwikkelen.

Sanne is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Zij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- op basis van 32 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het continu analyseren van de gewenste voorraad (SLIMSTOCK) en op basis hiervan inkoopvoorstellen opstellen voor de klant;
  • Samenwerken met andere afdelingen/leidinggevenden en het laten controleren van de voorstellen, voorafgaand aan het doorvoeren;
  • Het zelfstandig opstellen van 10 tot 15 voorstellen per dag;
  • Nauw samenwerken met andere, interne afdelingen om informatie uit te wisselen t.b.v. de verkoop;
  • Achterhalen van beweegredenen van de klant d.m.v. een analyse op verkoop- en inkoopcijfers;
  • Onderhouden van contact met leveranciers, telefonisch en per mail in het Nederlands en Engels;
  • Verwerken van herziene prijzen in het systeem en overige administratieve werkzaamheden.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

Oud-Beijerland

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.